Vi välkomnar vår nya kollega Jeanette till Rockad

Vi välkomnar vår nya kollega Jeanette till Rockad

Under den senaste tiden har vi på Rockad haft mycket på gång. I takt med att våra projekt blir fler behöver vår personalstyrka också öka. Därför är vi så glada att nu kunna presentera vårt senaste tillskott till organisationen. Vi välkomnar Jeanette Hultberg till vårt team!

Organisationer vi stödjer 2018

Organisationer vi stödjer 2018

År 2017 har varit ett händelserikt år för oss på Rockad och vi vill tacka alla våra kunder för året som gått. Ni har gjort det möjligt för oss att ge bidrag till organisationer och stötta dem i deras arbete. År 2017 har vi stöttat: Rädda barnen, Cancerfonden, My Climate, Hand in Hand och ryttaren Jenny Espegren. År 2018 kommer vi även att ge bidrag till SOS Barnbyar och klimatkompensera via Tricorona Climate Partner.

Prototyp av ställdon för vagnar

Prototyp av ställdon för vagnar

Rockad har tagit fram en prototyp av ett ställdon för en kund som tillverkar olika typer av vagnar. Med denna specifika produkt kan golvet på vagnen sänkas ner, vilket gör det möjligt för att två mindre vagnar att köra på.

Elmia Subcontractor 2017

Elmia Subcontractor 2017

Den 14-17e november är det dags för Elmia Subcontractor, norra Europas ledande mässa för oss som är intresserade av, eller arbetar inom tillverkningsindustrin. Mässan samlar 1200 utställare från 30 länder som alla arbetar med att skapa unika förutsättningar för produktutveckling och lönsamma affärer. För Rockad är Elmia Subcontractor ett utmärkt tillfälle att träffa intressanta leverantörer och kunder.

Nya kundanpassade produkter

Nya kundanpassade produkter

Rockad AB har tagit fram en ny produkt till en av våra kunder i fartygsbranschen. Den här gången producerar och presenterar vi ett ställdon med parallell drivning och anpassad flatväxel. Syftet är att skapa en kompakt och smidig lösning som enkelt går att bygga in i kundens konstruktion. Produkten är helt skräddarsydd efter kundens unika behov – för det är så vi arbetar.

Rockads nyhetsflöde!

Rockads nyhetsflöde!

Under den senaste tiden har vi på Rockad sett en stor ökning av intresset för våra produkter och tjänster. Vi har fått en mängd nya besökare till vår hemsida och trafiken fortsätter att strömma, vilket vi är väldigt glada över! Det är mycket som händer i och runt om vår verksamhet och detta vill vi självklart dela med oss av. Därför har vi beslutat oss för att skapa ett nyhetsflöde. Varje månad kommer du som intressent, kund eller branschkollega att få ta del av spännande nyheter och relevant information.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.